Cetinje: Policija kontrolisala četiri bezbjednosno interesantna lica, oduzeti kokain i auto

132 pregleda 0 komentar(a)
kokain, Foto: Shutterstock (Ilustracija)
kokain, Foto: Shutterstock (Ilustracija)
Ažurirano: 06.09.2018. 13:43h

Cetinjska policija je sprovodeći planske aktivnosti usmjerene na kontrolu bezbjednosno interesantnih lica, kontolom četiri osobe ponašla i oduzela kokain kao i jedno vozilo radi provjera, saopšteno je danas iz Uprave policije.

"Službenici OB Cetinje su, 5. septembra 2018. godine, kontrolisali četiri bezbjednosno interesantna lica i tom prilikom od P.L. (30) iz Cetinja privremeno oduzeli putničko motorno vozilo marke "VW Golf V" bez registarskih oznaka, koje će biti predmet provjera. Istog dana, službenici OB Cetinje su u ulici Ivanbegovoj kontrolisali vozilo "Renault" podgoričkih registarskih oznaka u kojem su se nalazila dva bezbjednosno interesantna lica Đ.P. (31) i F.B. (27). Policajci su pregledom F.B. pronašli i oduzeli praškastu materiju bijele boje za koju se sumnja da je kokain. Opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja", navodi se u saopštenju Uprave policije.

O događaju je obavješten nadležni državni tužilac koji će se o kvalifikaciji djela izjasniti nakon vještačenja.

"Protiv Đ.P. i F.B. su podnijete prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: