Ljepote i priče plavsko-gusinjskog kraja

U emisiji "Čudesna Crna Gora" na TV Vijesti, gledajte neobična mjesta, događaje, talentovane ljude, običaje i legende, zanimljive crnogorskoj javnosti, ali i turistima koji odmaraju na našem primorju ili planinama
189 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 03.09.2014. 11:24h

U potrazi za zanimljivim pričama, sa juga smo se zaputili u plavsko-gusinjski kraj, koji je priroda podarila mnogim ljepotama.

U četvrtoj epizodi ''Čudesna Crna Gora'', na programu u petak 5. septembra u 21.30h, vodimo vas na Plavsko jezero i Ali-pašine izvore.

Osim ljepote ovaj kraj krije mnoge zanimljivosti. Šetajući pored Plavskog jezera, upoznali smo interesantne ljude koji će otkriti djelić onoga što ovaj kraj čini čudesnim.

Svake druge sedmice u emisiji „Čudesna Crna Gora“ na TV Vijesti, gledajte neobična mjesta, događaje, talentovane ljude, običaje i legende, zanimljive crnogorskoj javnosti, ali i turistima koji odmaraju na našem primorju ili planinama.

Čudesna Crna Gora'' dio je projekta Amazing Montenegrins koji ostvaruju mediji i Portonovi kao strateški partneri.

Tokom šest mjeseci u ovoj emisiji objavljivaćemo priče, ne samo o prirodnim biserima Crne Gore, već i crnogorskoj kuhinji, istoriji, legendama, talentovanim ljidima i njihovim životnim sudbinama.

Saznajte šta to Crnu Goru čini čudesnom, upoznajte mjesta i ljude koji žive između planina i mora!

Galerija

Bonus video: