Zaplijenjeno više od 20 kilograma skanka

Pretresom vozila, u specijalno napraljenim bunkerima, pronađeno je ukupno 20 pvc pakovanja koja su sadržala oko 20, 6 kilograma materije za koju se sumnja da je skank
0 komentar(a)
Debeli Brijeg, skank, Foto: Uprava policije
Debeli Brijeg, skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 02.09.2014. 13:32h

Hercegnovska policija uhapsila je na graničnom prelazu Debeli Brijeg albanskog državljanina L.X. (39) od kojeg je zaplijenila oko 20,6 kilograma materije, za koju se sumnja da je skank.

Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Herceg Novi i carinski službenici su kontrolisali vozilo marke "pežo", albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao L.X.

Pretresom vozila, na granici, u lijevoj i desnoj bankini u specijalno napraljenim bunkerima, pronađeno je ukupno dvadeset pvc pakovanja koja su ukupno sadržala oko 20, 6 kilograma materije, za koju se sumnja da je skank.

„O pronalasku pomenute materije obaviješteni su policijski službenici Grupe za suzbijanje droge Herceg Novi, Kotor i Tivat koji su izašli na lice mjesta i izuzeli pronađenu materiju koja će biti poslata na vještačenje u Forenzički centar“, saopštili su iz policije.

O događaju je obaviješteno Više državno tužilaštvo u Podgorici.

Policijski službenici su oduzeli i vozilo u kojem je bila sakrivena materija, dok su L.X. uhapsili, zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Nakon hapšenja L.X. je, jutros, uz krivičnu prijavu sproveden nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost.

Bonus video: