Bijelo Polje: Jedna osoba teže povrijeđena nakon pada iz kamiona

Na graničnom prelazu Dobrakovo, teško je povrijeđen Bosanac Inzulin Fazlić (50), koji je, dok se nalazio u kabini kamiona, iz za sada neutvrđenih razloga pao sa visine od oko dva metra i udario glavom u beton
58 pregleda 3 komentar(a)
Udes, Foto: Shutterstock
Udes, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 01.09.2014. 19:58h

Jedna osoba teško je povrijeđena, a dvije lakše u tri saobraćajne nezgode koje su se desile u Bijelom Polju u poslijepodnevnim časovima.

Marko Erić (43) i Radmila Đurović (30) iz Požege zadobili su lakše povrede kada su, oko 15 časova krećući se "gofom 3", iz Mojkovca prema Ribarevinama udarili u "tojotu", mojkovačkih tablica, kojom je upravljao Zoran Dulović iz Mojkovca.

Nakon zbrinjanja u Službi hitne pomoći Erić i Đurović su, s obzirom da su strani državljani upućeni u svoj rodni grad, a uviđaj na licu mjesta su obavili službenici Centra bezbijednosti Bijelo Polje.

Dva sata kasnije na graničnom prelazu Dobrakovo, između Crne Gore i Srbije teško je povrijeđen Bosanac Inzulin Fazlić (50), koji je, dok se nalazio u kabini kamiona, bosanskohercegovačkih tablica, iz za sada neutvrđenih razloga pao sa visine oko dva metra i udario glavom u beton.

Nije utvrđeno da li je on bio i vozač kamiona.

Dežurni ljekar u Službi hitne pomoći dr Mališa Leković je kazao da je Fazlić zadobio povredu lobanje uz obilno krvarenje, i da je, nakon zbrinajvanja upućen u Klinički centar Crne Gore.

U trećoj nezgodi, oko 19.30 časova u mjestu Božovića polje, na magistralnom putu Ribarevine- Slijepač most izuzev veće materijalne štete na dva vozila povrijeđenih nije bilo.

Bonus video: