Vujadinović: Sin mi je bježao od pekara, ne od policije

Željko Vujadinović dodao je da je njegov sin odlučio da se preda da ga Barbići ne bi pretukli
188 pregleda 3 komentar(a)
pilule, tablete, Foto: Shutterstock
pilule, tablete, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.08.2014. 17:34h

Tivćanin Željko Vujadinović, otac Lazara Vujadinovića osumnjičenog za razbojništva, kazao je "Vijestima" da njegov sin pobjegao od prijetnji, a ne od policije i tužilaštva.

On je rekao da nije tačna informacija da je Lazar uhapšen na Luštici, već da se predao.

Njegov branilac, advokat Srđan Lješković, kazao je da će se tek tokom tužilačke istrage saznati šta se tačno dešavalo, objašnjavajući da je Željko Vujadinović pozvao policijske inspektore iz Tivta i tako dogovorio predaju sina.

Iz policije su prekjuče saopštili da sumnjaju da je Lazar, zajedno sa Žarkom Milovićem, u noći između 21. i 22. avgusta provalio u objekat „Sloga“ u Radovićima, odakle su ukrali 50 flaša alkoholnog pića. Tu su, piše, pretukli stražara, a zatim su i napali radnike u pekari “Barbić” i polomili dio inventara.

Željko Vujadinović, međutim, tvrdi da je Lazar pobjegao od kuće nakon što je vlasnik pekare Z.B. tražio njegovog sina u kući djeda A. B. u Radovićima kod Tivta.

Tada je, kako tvrdi, vlasnik prijetio njegovom sinu, zbog čega je ovaj pobjegao.

“Te noći Lazar Vujadinović je ispričao da je uzeo neke medicinske medikamente - leksilijum, što je sa konzumiranjem alkohola djelovalo loše po njega", naveo je Lješković.

Željko Vujadinović dodao je da je njegov sin odlučio da se preda da ga Barbići ne bi pretukli.

"Dakle, moj sin Lazar nije bježao od policije i zakona, već od Barbića", tvrdi njegov otac.

Bonus video: