Osumnjičeni da su organizovali prostituciju u hotelima, na jahtama...

"Seksualne usluge su, sumnja se, u navedenim gradovima pružale punoljetne djevojke mlađe dobi iz Republike Srbije sa privremenim boravkom u Crnoj Gori"
513 pregleda 11 komentar(a)
prostitucija, Foto: Shutterstock
prostitucija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.08.2014. 17:30h

Policija je u nastavku akcije "Marina" uhapsila dvije osobe osumnjičene da su posredovale u prostituciji.

Uhapšen su Jasna Božić (30), rođena u Valjevu, a nastanjena u Podgorici, kao i Luka Dapčević (23) iz Budve, koje policja sumnjiči da su tokom ljetnjih mjeseci organizovali prostituciju u Budvi, Baru i Tivtu.

Kako javlja TV Vijesti, Božić i Dapčević su djevojke podvodili po cijenama od 150 do 250 eura za sat, dok je noć koštala od 300 do 600 eura.

"Seksualne usluge su, sumnja se, u navedenim gradovima pružale punoljetne djevojke mlađe dobi iz Republike Srbije sa privremenim boravkom u Crnoj Gori.

Osumnjičeni su, kako se sumnja, pružanje seksualnih usluga za određene novčane iznose organizovali i ugovarali dovođenjem djevojaka na unaprijed dogovorene lokacije u Budvi, Baru i Tivtu, i to u hotelima, privatnim smještajima i na plovilima – jahtama.

J.B. i L.D. će danas, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom državnom tužiocu u Kotoru, zbog osnovane sumnje da su počinili navedeno krivično djelo. U realizovanju ove policijske aktivnosti učestvovali su i službenici Centra bezbjednosti Budva", navodi se u policijskom saopštenju.

Policija je 7. avgusta u okviru ove akcije uhapsila Rade Božović (50) iz Podgorice, Miloš Vlahović (34) iz Podgorice i Marko Jovanović (28) iz Priboja nastanjenog u Budvi, zbog sumnje da su počinili krivično djelo kriminalno udruživanje u vezi krivičnog djela posredovanje u vršenju prostitucije.

Bonus video: