Ćaćić i Masoničić najbolji i u Nikšiću

Ćaćić i Masoničić, koji su nastupali za tim "Dumaks PG", u finalu su bili bolji od ekipe “Maroje travel” - Budva, za koju su igrali Aleksandar Marojević i Miloš Simović sa 2:0
71 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.08.2014. 13:34h

Nakon trijumfa na turniru u Baru, Vojin Ćaćić i Nikola Masoničić osvojili su turnir i u Nikšiću, pored jezera Krupac, u organizaciji DOO Krupac Mont Nikšić, OK Volej star, ŽOK Nikšić i OK Sutjeska.

Ćaćić i Masoničić, koji su nastupali za tim "Dumaks PG", su pobijedili u konkurenciji 13 timova, a u finalu su bili bolji od ekipe “Maroje travel” - Budva, za koju su igrali Aleksandar Marojević i Miloš Simović sa 2:0 (21:10, 21:14).

Treće mjesto je zauzela ekipa “Bojić Bojs” u sastavu Slobodan i Vladimir Bojić koji su pobijedili ekipu “Volej star U20″ za koju su nastupali Nikola Tadić i Ivan Zvicer sa 2:0 (21:10, 21:16).

"Dumaks PG" je u polufinalu savladala "Bojić Bojs" sa 2:0 (21:10, 21:13), dok je "Maroje travel” pobijedilo “Volej star U20″ 2:0 (21:16, 21:10).

Održan je turnir i u miks kategoriji, uz učešće sedam ekipa, a najbolja je bila ekipa “Majami”, drugo mjesto zauzeo je Volej star a treće “AS Volej”.

"Cilj ove manifestacije je dalja popularizacija ovog sporta i stvaranje uslova za razvoj odbojke na pijesku u Nikšiću i Crnoj Gori uz pomoć i podršku Odbojkaškog saveza Crne Gore. Organizatori ohrabreni fantastičnim odzivom i reakcijom svih učesnika planiraju za iduću godinu veća ulaganja u infrastrukturu i povećanje nagradnog fonda", navodi se u saopštenju iz Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Bonus video: