Nikšićani osumnjičeni da su krali kočione umetke sa teretnih vagona

„Službenici CB Nikšić su 7. avgusta zatekli M.V. i G.P. u izvršenju krivičnog djela krađa na željezničkoj stanici Nikšić, a potom ih lišili slobode“
3 komentar(a)
pruga, Mojkovac, Foto: Dragana Šćepanović
pruga, Mojkovac, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 26.08.2014. 13:00h

Nikšićka policija podnijela je krivičnu prijavu protiv sugrađana Mirka Vujovića (31) i Gorana Pejovića (41) zbog osnovane sumnje da su u toku jula i avgusta počinili šest krađa na štetu preduzeća A.D. „Montekargo“ Podgorica i tom prilikom otuđili veću količinu kočionih umetaka sa teretnih vagona.

„Službenici CB Nikšić su 7. avgusta zatekli M.V. i G.P. u izvršenju krivičnog djela krađa na željezničkoj stanici Nikšić, a potom ih lišili slobode“, navodi se u saopštenju policije.

U vozilu Vujovića, koje je bilo parkirano nedaleko od željezničke stanice Nikšić, pronađeni su otuđeni kočioni umeci sa teretnih vagona i isti su uz potvrdu oduzeti i vraćeni oštećenoj strani.

„Sumnja se da su M.V. i G.P tokom jula tekuće godine počinili pet krivičnih djela krađa na štetu pomenutog preduzeća, otuđivši veću količinu kočionih umetaka sa teretnih vagona na željezničkoj stanici Nikšić. O svemu je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću koje je izvršilo kvalifikaciju krivičnih djela“, stoji u saopštenju policije.

Bonus video: