Tivat: Uhapšen i drugi nasilnik koji je pravio haos

U noći 21. na 22.avgust Vujadinović i Milović su u Radovićima kod Tivta prvo istukli jednog stranog državljanina zaposlenog kao kuvara
315 pregleda 4 komentar(a)
Policija, Tuča, Foto: Luka Zeković
Policija, Tuča, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 26.08.2014. 12:53h

Tivatska policija uhapsila je i drugog od dvojice nasilnika koji su prošle nedjelje, za samo jedno veče, napravili pravi haos u naselju Radovići u Krtolima.Nakon višednevnog skrivanja, Lazar Vujadinović je lociran i uhapšen na poluostrvu Luštica i priveden je osnovnom državnom tužiocu Jovanki Čizmović.

On će se uskoro u istražnom zatvoru u Spužu pridružiti svom drugu Žarku Miloviću (35) iz Radovića kojem je tužilac stavio na teret da je počinio krivična djela razbojništvo i naslničko ponašanje.

U noći 21. na 22.avgust Vujadinović i Milović su u Radovićima kod Tivta prvo istukli jednog stranog državljanina zaposlenog kao kuvara na plažnom baru „Almara Beach“ na Oblatnoj, a onda su zaustavili jedan taksi, istjerali mušteriju iz njega, a potom izlupali automobil. Nakon toga provalili su u kafanu „Sloga“ u Radovićima radi krađe pića.

Tamo su zatekli noćnog stražara kojeg su fizički napali, a kada je on pobjegao i uputio se prema kući vlasnika kafane, Milović i Vujadinović su upali u obližnju pekaru, misleći da se stražar tamo skrio. Ovdje su fizički napali osoblje pekare pri čemu su jednom od zaposlenih nanijeli lakše tjelesne povrede, a demolirali su čitav taj objekat.

Dvojica nasilnika potom su potom pobjegli, a policija je 23.avgusta pronašla i uhasila Milovića dok se za njegovim kompanjonom Vujadinovićem tragalo do danas kada su i njemu stavljene lisice na ruke. Njih dvojica inače, od ranije su poznati policiji kao počinioci niza sličnih incidenata.

Bonus video: