POBJEGAO SA MJESTA NESREĆE

Nikšićanin uhapšen zbog sumnje da je oborio pješaka

"Policijski službenici su odmah izašli na lice mjesta i utvrdili da je nepoznati vozač upravljajući vozilom nepoznate marke izazvao saobraćajnu nezodu na način što je na pješačkom prelazu oborio pješaka B.C. (80), nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu"
98 pregleda 12 komentar(a)
udes, saobraćajna nesreća, Foto: Shutterstock
udes, saobraćajna nesreća, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.09.2018. 14:33h

Nikšićka policija je uhapsila B.L. (20) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška djela protiv bezbjednosti saobraćaja u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje javnog saobraćaja, saopšteno je iz Uprave policije.

"Dežurna služba CB Nikšić je, 01.09.2018. godine oko 18,45 časova, obaviještena od strane građana da se u ulici Narodnog fronta dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj ima povrijeđenih lica. Policijski službenici su odmah izašli na lice mjesta i utvrdili da je nepoznati vozač upravljajući vozilom nepoznate marke izazvao saobraćajnu nezodu na način što je na pješačkom prelazu oborio pješaka B.C. (80), nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. Uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode po ovlašćenju državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću izvršili su službenici saobraćajne policije. Povrijeđeni B.C. je prevezen u Medicinski centar u Nikšiću, gdje je hospitalizovan, a kojem su od strane ljekara konstatovane teške tjelesne povrede", navodi se u saopštenju.

Preduzimajući mjere u cilju identifikacije lica koje je upravljalo vozilom i učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, policijski službenici CB Nikšić su došli do saznanja da je vozilom marke „VW Golf VII“ hercegnovskih registarskih oznaka upravljao B.L.

Pronađeno vozilo sa oštećenjima je po nalogu državnog tužioca u ODT u Nikšiću oduzeto radi potrebnih vještačenja. On je uhapšen istog dana oko 22,20 časova.

Preporučujemo za Vas