Razbojništvo u Podgorici: Napali i povrijedili čuvara, ukrali 1.500 eura

Oni su iz objekta koji se nalazi na Cetinjskom putu ukrali oko 1.500 eura, navodi policija
93 pregleda 0 komentar(a)
market Planet, Foto: Savo Prelević
market Planet, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.08.2014. 06:49h

Trojica maskiranih napadača pretukli su noćnog čuvara marketa “Planet” u Donjoj Gorici, a potom odnijeli i registar kasu sa oko 1.500 eura.

Pljačka se dogodila u noći između subote i nedjelje kada su razbojnici zalupali na bočna vrata marketa, koji se nalazi tik pored magistrale ka Cetinju.

Čuvar Drago Dragojević kada je čuo da neko lupa na bočna vrata, gdje radnici unose robu, krenuo je da otvori ali je tada dobio jak udarac flašom u glavu.

“Nakon toga on je pao, a razbojnici su ga još nekoliko puta udarili. On je ostao na vratima, a oni su ušli u unutrašnjost radnje odakle su odnijeli registar kasu u kojoj se nalazio popodnevni pazar”, rečeno je “Vijestima” u UP.

Osim kase, razbojnici su usput ponijeli i nešto slatkiša... Napadnuti čuvar slučaj je prijavio policiji, a onda je jutro dočekao u Urgentnom bloku KC-a gdje su mu ljekari stavili čak četiri kopče na glavi kako bi zaustavili krvarenje.

“Ima posjekotinu na glavi, ali nije zadobio neke teže povrede”, rečeno “Vijestima”.

Policija je obavila uviđaj nakon teškog razbojništva u “Planetu”, uzela CD sa snimcima video nadzora kako bi pokušali da otkriju identitet pljačkaša.

“Radimo na rasvjetljavanju događaja”, rečeno je juče “Vijestima” u UP.

Tokom dana, policija je u Donjoj Gorici privela nekoliko osoba, čija se imena nalaze u njihovim evidencijama, kako bi uzeli izjavu o tome gdje su se nalazili u vrijeme napada.

U tom naselju gotovo svake večeri grupice mladića se okupljaju u blizini marketa “Planet” pa je policija ispitivala da li oni imaju neke veze sa organizacijom razbojništva.

Bonus video: