Tivat: Dvojica nasilnika tukli i lomili sve pred sobom

Miloviću je nakon saslušanja određen jednomjesečni pritvor...
399 pregleda 19 komentar(a)
hapšenje, Foto: Arhiva "Vijesti"
hapšenje, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 24.08.2014. 06:50h

Tivatska policija uhapsila je Žarka Milovića (35) iz Radovića zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela razbojništvo i naslničko ponašanje.

Sumnja se da su u noći između četvrtka i petka Milović i njegov drug Lazar Vujadinović (27), u Radovićima kod Tivta su prvo istukli jednog stranog državljanina zaposlenog kao kuvara na plažnom baru „Almara Beach“ na Oblatnoj, a onda su zaustavili jedan taksi, istjerali mušteriju iz njega, a potom izlupali automobil.

Nakon toga, sumnja se da su provalili u kafanu „Sloga“ u Radovićima radi krađe pića. Tamo su zatekli noćnog stražara kojeg su, kako se sumnja, fizički napali, a kada je on pobjegao i uputio se prema kući vlasnika kafane, Milović i Vujadinović su upali u obližnju pekaru, misleći da se stražar tamo skrio. Ovdje su fizički napali osoblje pekare pri čemu su jednom od zaposlenih nanijeli lakše tjelesne povrede, a demolirali su čitav taj objekat.

Potom su pobjegli, a policija je pronašla i uhasila Milovića dok se za Vujadinovičem i dalje intenzivno traga. Njih dvojica inače, od ranije su poznati policiji kao počinioci niza sličnih incidenata.

Zamjenica osnovnog državnog tužioca Jovanka Čizmović Miloviću je na teret stavila krivična djela razbojništvo i nasilničko ponašanje. On je saslušan kod sudije za istragu Osnovnog suda u Kotoru Špira Pavićevića koji mu je odredio jednomjesečni pritvor.

Bonus video: