"Neplivači" jači od braće Vukotić

Tek će se znati tačan iznos najbolje ponude za zakup “Moce”
765 pregleda 14 komentar(a)
klanovi, Kotor, Foto: Ivana Komnenić
klanovi, Kotor, Foto: Ivana Komnenić
Ažurirano: 21.08.2014. 06:35h

Ponuda Podgoričanke Marijane Vukčević za zakup kotorskog lokala “Moca” bolja je od one koju je dala Aleksandra Đakonović iz Kotora, saopšteno je “Vijestima” iz nezvaničnih izvora.

Sagovornik “Vijesti” nije mogao da precizira koliko je Vukčevićeva ponudila za zakup lokala od 30 kvadrata, čija je početna cijena bila 35,70 eura.

Oko preuzimanja popularnog lokala na ulazu u Stari grad vodio se pravi mali rat - dostavljanje ponuda prošle nedjelje prekinuto je zbog dojave o lažnoj bombi, a policija je prije tri dana preventivno privela grupu muškaraca koja se ispred Direkcije za izgradnju Kotora sukobila sa prijateljima braće Jovice i Igora Vukotića, navodnih šefova takozvanog škaljarskog klana, koji su se namjerili da uzmu “Mocu”.

Grupa privedenih pratila je tada Vukčevićevu i od policije tražila da im obezbjedi nesmetan pristup do Direkcije za izgradnju Kotora, jer im neko prijeti.

Oni, prema nazvaničnim informacijama, zastupaju interese braće Darka i Duška Šarića.

Kotoranka Đakonović supruga je Dalibora Đurića, navodno jednog od članova škaljarske krimi grupe. Jedan od muškaraca iz grupe koja je pratila Podgoričanku, obratio se tada ekipi braće Vukotić:

"Šta je, hoćete li i 'Maksimus' još da uzmete”.

Vukotićev prijatelj tada je uzvratio: “Polako, doći će i to na red... Jeste li došli ovdje da učite da plivate”.

Direktor Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora Ivo Magud, kazao je prije dva dana da elemente iz ponuda ne može saopštavati dok se ne sačini tender lista, nagovještavajući da će sve biti gotovo za oko mjesec dana.

Bonus video: