Ćazim Osmani zbog brze vožnje ostao bez vozačke

Saobraćajna patrola u Budvi oduzela je Osmaniju vozačku dozvolu, jer su tokom radarske kontrole na bulevaru utvrdili da je vozio gotovo dvostruko više od dozvoljene brzine
566 pregleda 57 komentar(a)
Ćazim Osmani, Foto: Vuk Lajović
Ćazim Osmani, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 20.08.2014. 06:27h

Kontroverzni kosovski biznismen i navodni vođa tamošnjeg narko klana “Osmani” Ćazim Osmani zvani Feliks ne poštuje saobraćajne propise u metropoli crnogorskog turizma, zbog čega je u nedjelju veče ostao bez vozačke dozvole.

Saobraćajna patrola u Budvi oduzela je Osmaniju vozačku dozvolu, jer su tokom radarske kontrole na bulevaru utvrdili da je vozio gotovo dvostruko više od dozvoljene brzine.

Feliks je, prema nezvaničnim informacijama, upravljao skupocjenim crnim “lamborginijem” i glavnim gradskim bulevarom jurio oko 90 sat, iako je ograničenje na toj dionici 50 kilometara.

U automobilu, koji je postao prava atrakcija proteklih dana u Budvi, bila je i Ćazimova prijateljica Podgoričanka Manda Popović.

Policijska saobraćajna patrola, koja je bila na bulevaru, zaustavila je “lamborgini”, zbog prekoračenja brzine od 38 kilometara na sat, a potom Osmaniju oduzela vozačku dozvolu.

Zbog prekoračenja brzine, Osmani će biti i prekršajno kažnjen, a kako je strani državljanin, u skraćenoj proceduri priveden je sudiji za prekršaje. Zbog ovog saobraćajnog prekršaja Osmani će morati da plati mandatnu kaznu od 150 do 400 eura.

Zbog prekoračenja brzine, Osmani će biti i prekršajno kažnjen, a kako je strani državljanin, u skraćenoj proceduri priveden je sudiji za prekršaje. Zbog ovog saobraćajnog prekršaja Osmani će morati da plati mandatnu kaznu od 150 do 400 eura

Osmani je proteklih dana crni “lamborgini” parkirao na rivi tik ispred jahte, a dane je provodio krstareći ovim dijelom Jadrana.

“Vijesti” su ranije, pozivajući se na policjske informacije, objavile da je Osmani jedan od ključnih ljudi uhapšenog narkobosa Balkana Nasera Keljmendija, za Crnu Goru.

Njemački BND, Feliksa je označila kao ključnog čovjeka u klanu Osmani, koji je bio u izuzetno dobrim odnosima sa dosadašnjim premijerom Kosova Hašimom Tačijem.

Tabloidi u regionu godinama objavljuju fotografije albanskog plejboja pored poznatih pjevačica i manekenki, sa kojima je bio u kratkim emotivnim vezama.

Ćazim Osmani je proteklih godina bio jedan od rado viđenih gostiju budvanskih kazina, posebno onih u hotelima “Maestral” i “ Avala”, a spekulisalo se da ima udjela i u vlasništvu diskoteke “Top Hill”.

Bonus video: