Budva: U stanu Nikšićanina pronašli drogu

Nikšićanin se bavio taksiranjem i duže vrijeme je bio pod prismotrom inspektora
4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 19.08.2014. 15:34h

Budvanska policija je uhapsila R.K. (27) iz Nikšića od kog je oduzela 43,7 grama kokaina i 1.6 kilograma skanka.

Kako nezvanično saznaju "Vijesti", Nikšićanin se bavio taksiranjem i duže vrijeme je bio pod prismotrom inspektora.

"Policijski službenici su juče, 18. avgusta 2014. godine, postupajući na osnovu operativnih saznanja, po pribavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres stana koji je u Budvi koristio R.K", navodi se u saopštenju policije.

Pretresom stana su pronađene i oduzete dvije veće i četiri manje pvc kese sa kokainom ukupne bruto mase 43,7 grama, četiri veće pvc kese sa sadržajem marihuane tipa skank, ukupne bruto mase 1.591,2 grama, digitalna vaga za precizno mjerenje, dva mobilna telefona i jedna SIM kartica.

Izvršen je i pretres vozila koje je koristio R.K, kojim su pronađene i oduzete još četiri manje pvc kese sa 7,7 grama skanka.

Preliminarna analiza oduzetih supstanci je potvrdila da se radi kokainu i skanku.

"Policijske aktivnosti upućuju na sumnju da je R.K. imao namjeru da navedene opojne droge koje su oduzete stavi u promet, te da je u svom stanu u dužem periodu držao i prepakivao kokain i skank koje je potom prodavao na području Budve.

Oduzeti kokain i skank, kao i drugi predmeti, su upućeni u Forenzički centar radi detaljnih analiza.

Osumnjičeni R.K. je danas, uz krivičnu prijavu, priveden zamjeniku Višeg državnog tužioca u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počino krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", dodaje se u saopštenju.

Bonus video: