Knjiga "Oluja mačeva II dio: Krv i zlato" na kioscima od 19. avgusta

Potražite 19. avgusta knjigu "Oluja mačeva II dio: Krv i zlato" na kiosku, uz svoj primjerak "Vijesti"
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.08.2014. 16:12h

Uz "Vijesti" od sjutra na kioscima možete pronaći i primjerak knjige "Oluja mačeva II dio: Krv i zlato", kojom se nastavlja tkanje raskošne tapiserije započete u Čeliku i snijegu, povijesti koja je bez daha ostavila milione čitalaca širom sveta.

Dok se Rat petorice kraljeva približava krvavom vrhuncu, Džon Sniježni i mala družina mladića i bogalja, ostavljeni od svih, spremaju se da sami zaustave divljansku plimu na kapiji Crnog zamka. Rob Stark, Kralj na Sjeveru, kreće u još jedan pohod, da povrati zemlje svog oca. Kraljica Sersi je napokon odigrala završne poteze u igri koja će njenom sinu obezbijediti prijesto, ali njen brat, bezruki vitez, mora da se uhvati u koštac sa neprijateljima strašnijim od svih sa kojima se do sada sukobljavao - demonima svoje prošlosti. U međuvremenu, zmajevi Deneris Olujrođene, kalisi Dotraka, rastu i jačaju...

Vođen rukom vrhunskog pripovijedača, jedinstven po snazi, zamahu i maštovitosti, roman "Krv i zlato" je do sada najuzbudljiviji dio "Pjesme leda i vatre" remek-djela savremene epske fantastike, autora Džordža R.R. Martina.

Potražite 19. avgusta knjigu "Oluja mačeva II dio: Krv i zlato" na kiosku, uz svoj primjerak "Vijesti".

Bonus video: