Spremni u djeliću sekunde: Nova Adidas Z.N.E. dukserica

Adidas Z.N.E. Hoodie Fast Release je dostupana u Sport Vision radnjama u Podgorici (TC Delta City) i Kotoru (TC Kamelija)
114 pregleda 0 komentar(a)
Adidas Z.N.E. dukserica, Foto: Promo
Adidas Z.N.E. dukserica, Foto: Promo
Ažurirano: 08.09.2018. 07:14h

Inspirisan sportistima koji u svakom trenutku dana žive svoj sport, ali i onima koji su uvijek spremni za nove izazove, adidas Athletics kreirao je novu verziju čuvene Z.N.E. dukserice, čuvajući izuzetan kvalitet i prepoznatljivi dizajn. Među onima čiji će outfit ove jeseni obilježiti novi Z.N.E, našli su se svjetski poznati fudbaler Real Madrida Karim Benzema, španska teniserka i aktuelni „broj 3“ na WTA rang listi Garbinje Muguruza, igrač američkog fudbala iz Hjuston Teksansa DeAndre Hopkins i fitnes instruktorka Džuli „Jaws“ Nelson.

Nova adidas dukserica omogućava sportskim asovima da budu spremni za akciju u djeliću sekunde, nakon samo jednog jednostavnog pokreta. Inovacija je upravo specijalno dizajniran rajsferšlus, koji je izuzetno lak za otkopčavanje.

Bez obzira na to da li je pred njima izazov na terenu ili van njega, redizajnirana kapuljača pomaže sportistima da sačuvaju mir i odbrane se od pritiska:

„Kao sportisti, izuzetno mi je važna udobnost, ali i osećaj da u svakom trenutku mogu da savladam svaku prepreku koja mi se nađe na putu. Nova adidas Z.N.E. dukserica omogućava mi da brzo odgovorim na izazov, tako da fokus može stoprocentno da mi ostane na stvarima koje su presudne za postizanje vrhunskih rezultata”, rekao je Karim Benzema, prvotimac Real Madrida, branioca titule u Ligi šampiona.

Redizajnirana kapuljača i specijalno dizajniran rajsferšlus ukombinovani zajedno sa Climalite tehnologijom i neprevaziđenim bijelim detaljima rezultirali su novom adidas Z.N.E. duksericom pogodnom za nošenje kako na sportskim terenima tako i na ulici.

Adidas Z.N.E. Hoodie Fast Release je dostupna u Sport Vision radnjama u Podgorici (TC Delta City) i Kotoru (TC Kamelija).