Stanje Harisa Škrijelja sada stabilno

“Trenutno je stabilnih vitalnih parametara, ali je i dalje na intenzivnom tretmanu i nadzoru”, saopštili su juče oko 19 časova “Vijestima” iz KC-a
625 pregleda 4 komentar(a)
Haris Škrijelj, Foto: Facebook
Haris Škrijelj, Foto: Facebook
Ažurirano: 17.08.2014. 07:13h

Iz Kliničkog centra saopšteno je juče da je zdravstveno stanje Podgoričanina Harisa Škrijelja, koji je u noći između srijede i četvrtka upucan, stabilno.

“Trenutno je stabilnih vitalnih parametara, ali je i dalje na intenzivnom tretmanu i nadzoru”, saopštili su juče oko 19 časova “Vijestima” iz KC-a.

Pucnjava u kojoj je Škrijelj teško ranjen dogodila se u Ulici Radomira Ivanovića, u blizini “Dekar” pumpe u Podgorici.

On je zadobio ustrijelne rane u predjelu grudi, abdomena i povredu kičme.

Operisan je odmah nakon prijema u KC CG.

Sagovornik “Vijesti”, blizak istrazi, ispričao je ranije da inspektori zbog pucnjave potražuju Podgoričanina Branislava-Brana Đurovića i još nekoliko osoba, koji su još u bjekstvu.

Navodno, Đurović i jedna osoba iz Škrijeljevog društva nekoliko sati prije pucnjave su se sukobili na Koniku, i Đurović je tada dobio šamar.

“Škrijelj je prije pucnjave sjedio u jednoj piceriji. Petnaest minuta prije nego je upucan Đurović ga je nazvao i on je izašao. Nekoliko minuta kasnije je ranjen”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” na informativni razgovor privedeno je više osoba.

Niko od njih nije zadržan. Isti izvor kazao je da se jedan od Đurovićevih drugova, koji je učestvovao u svađi na Koniku, sam prijavio policiji. Škrijelj je odranije poznat policiji.

Bonus video: