IZBOR LJEPOTE

Nataša Novaković nova Mis Crne Gore

Pored titula mis Crne Gore, prve i druge pratilje, mis fotogeničnosti i mis šarma, na izboru je dodijeljena i lenta za mis interneta, koju su izabrali citaoci “Vijesti”
325 pregleda 17 komentar(a)
Ažurirano: 15.08.2014. 23:43h

Osamnaestogodišnja Podgoričanka Nataša Novaković nova je Mis Crne Gore. Ona je izabrana za najljepšu u konkurenciji 13 finalistkinja koliko ih je bilo na ovogodišnjem izboru, koji je održan sinoć u hotelu “Ruža vjetrova” kod Bara, u organizaciji kompanije „Miss Monte“ i beogradske produkcije „Miss Yu“.

Lenta prve pratilje dodijeljena je Maji Čukić, koja je pored ove dobila još tri priznanja među kojima je i ono za top model. Ona je takođe proglašena i za mis fotogeničnosti, a upravo ovu titulu dodijeljio joj je novinarski žiri. Maja je nagrađaena i stipendijom Univerziteta Donja Gorica.

Bjelopoljka Katarina Šećković izabrana je za drugu pratilju, dok je mis šarma dvadesetjednogodišnja Danijela Đukić iz Bara. Danijela je državna reprezentativka u odbojci.

Nova mis Crne Gore, koja je dosadašnje zvanične misice Ivane Milojko preuzela krunu koja je rad Katarine Zlajić, teško je tražila riječi kojima bi opisala svoja osjećanja nakon proglašenja.

“Ovo je predivno, nemam riječi... Potrudiću se da na najljepši mogućni način predstavim našu zemlju na izboru za Mis svijeta, a želim posebno da pozdravim mog brata kome je danas rođendan”, rekla je studenkinja prve godine Medicinskog fakulteta.

“Ovo je predivno, nemam riječi... Potrudiću se da na najljepši mogućni način predstavim našu zemlju na izboru za Mis svijeta, a želim posebno da pozdravim mog brata kome je danas rođendan”

Veče, koje je vodila Danijela Mujović, bilo je zvanično posvećeno Princezi Kseniji, kćerki Kralja Nikole.

U top pet najljepših bile su izabrane još i Ksenija Đurović iz Bara i Anita Radosavović iz Podgorice.

Glavnim žirijem je predsjedavala Vesna da Vinča, koja je proglasila prvu pratilju i mis - djevojke koje će prdstavljati Crnu Goru za Mis Svijeta i Mis Universe.

Izbor za Mis i ovoga puta okupio je veliki broj zvanica iz crnogororskog javnog, političkog, privrednog i sportskog života Crne Gore, a održan na velikom bazenu luksuznog hotela na Velikom pijesku.

Čitaoci Vijesti izabrai Mis interneta

Pored titula mis Crne Gore, prve i druge pratilje, mis fotogeničnosti i mis šarma, na izboru je dodijeljena i lenta za mis interneta, koju su izabrali citaoci “Vijesti” u okviru ankete na portalu koja je trajala samo jedan dan.

Favorit za pobjedu čitalaca koji su glasali, bila je devetnaestogodišnja Maja Čukić iz Podgorice, koja je od ukupno 1802 glasa, dobila 20 odsto, odnosno 364 glasa.

Po broju glasova čitalaca portala “Vijesti”, na drugom mjestu je osamnaestogodišnja Nataša Novaković, takođe iz Podgorice, sa 279, dok je na trećem, sedamnaestogodišnja Cetinjanka Jelena Dujović sa 262 glasa. M. H.

Galerija