Stanišiću i Klikovcu određen pritvor od 30 dana

Treći osumnjičeni za pokušaj reketiranja Simonovića, Podgorčanin Željko Bulatović, i dalje izmiče policijskoj potjeri
614 pregleda 0 komentar(a)
vidoje stanisic, Foto: Facebook.com
vidoje stanisic, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 11.08.2014. 14:50h

Podgoričanima Vidoju Stanišiću (26) i Saši Klikovcu (31) određen je pritvor od 30 dana zbog pokušaja reketiranja vlasnika restorana "Garden" Mirka Simonovića, nakon višednevnog bjekstva.

Treći osumnjičeni za pokušaj reketiranja Simonovića, Podgorčanin Željko Bulatović, i dalje izmiče policijskoj potjeri.

Iz Uprave policije su saopštili da sumnjaju da su njih trojica 1. avgusta došli u “Garden”, i da je Bulatović tada tražio od Simonovića da Stanišiću i Klikovcu da 5.000 eura.

Nakon što je vlasnik restorana odbio da im da novac, Klikovac je, piše u saopštenju, tražio od njega da “Garden” prepiše na njegovo ime.

Simonović je, saopštila je policija i to odbio, nakon čega mu je, sumnja policija, Bulatović prijetio da bi Stanišić i Klikovac, ukoliko im ne da novac, mogli dovest u “Garden” grupu koja bi pravila nerede i rastjerala ostale goste.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” Stanišić i Klikovac su pred tužiocem negirali da su pokušali da reketiraju Simonovića.

Stanišić je navodno kazao i da su se Bulatović i Simonović raspravljali, ali da su nakon toga platili račun i otišli iz kafića. Sva trojica osumnjičenih od ranije su poznati policiji.

Stanišiću i Klikovcu se u Višem sudu sudi zbog milionske računarske prevare.

Bonus video: