Podgorica: Zaplijenjeno oko 20 kilograma skanka

"Od K.Đ.(23) su oduzeti i vozilo u kojem se nalazila pomenuta materija, kao i dva mobilna telefona", saopšteno iz policije
0 komentar(a)
skank, Foto: Uprava policije
skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 08.08.2014. 13:27h

Crnogorska policija uhapsila je K.Đ. (23) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Naime, policijski službenici su, raspolažući operativnim saznanjima, jutros, u mjestu Kuće Rakića, na putnom pravcu Tuzi – Podgorica, zaustavili i kontrolisali vozilo marke "opel", podgoričkih registarskih oznaka, kojim je upravljao K.Đ. Pregledom pomenutog vozila, u prtljažniku su pronađene dvije torbe u kojima se nalazilo po deset ručno pravljenih pvc pakovanja koja su sadržala materiju, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je ukupna količina zaplijenjene materije oko 20 kilograma.

"Pronađena materija je oduzeta i biće poslata na vještačenje u Forenzički centar. Od K.Đ. su tom prilikom oduzeti i vozilo u kojem se nalazila pomenuta materija, kao i dva mobilna telefona. O događaju je obaviješteno Više državno tužilaštvo u Podgorici. Nakon lišenja slobode K.Đ. je, uz krivičnu prijavu, sproveden nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost", dodaje se u saopštenju.

Bonus video: