BIČ VOLEJ

Završen prvi festival odbojke na pijesku “Krupac 2014″

Od 1. do 3. avgusta na terenu za odbojku na pijesku pored jezera Krupac održan je prvi Festival odbojke na pijesku “Krupac 2014”
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.08.2014. 21:50h

Od 1. do 3. avgusta na terenu za odbojku na pijesku pored jezera Krupac, u organizaciji DOO Krupac Mont Nikšić, OK Volej star, ŽOK Nikšić i OK Sutjeska Nikšić, održan je prvi Festival odbojke na pijesku “Krupac 2014”.

Na turniru je učestvovalo ukupno 18 ekipa iz Nikšića i Podgorice.

Učesnici su bili podijeljeni u dvije kategorije i to mješovite ekipe koje su bile sastavljene od dva ženska i jednog muškog člana, kao i turnir u muškoj konkurenciji. Učestvovalo je pet mješovitih ekipa i prvo mjesto je zauzeo tim “Ne ljuti se čovječe”, drugi je bio “Volej star Mix”, a treći ”Volej star Mix III”.

U muškoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je ekipa “Sutjeske”, dok je drugi bio “Volej star XXL” a treće mjesto je pripalo timu “Volej star”.

Turnir se igrao za nagradni fond od 330 eura a pored novčanih nagrada osvajači prva tri mjesta u obje kategorije su dobili pehare, medalje i prigodne poklone od sponzora.

"Organizacija Festivala je bila odlična i zbog izuzetno pozitivnih reakcija svih učesnika, posjetilaca i medija, organizatori su odlučni u namjeri da do kraja ljeta organizuju još jedan turnir na istom mjestu", navodi se u saopštenju organizatora.

Preporučujemo za Vas