Bivši šef kriminalističke policije Srbije sastajao se i sa Branom Mićunovićem

Kontakti sa Mićunovićem, koji u medijima slovi za nezvaničnog kralja crnogorskog podzemlja, otkriveni su potpuno slučajno prisluškivanjem izvjesnog V. M.
566 pregleda 16 komentar(a)
Brano Mićunović, Foto: Luka Zeković
Brano Mićunović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 01.08.2014. 19:09h

Smijenjeni šef kriminalističke policije Srbije Rodoljub Milović sastajao se posljednjih godina i sa Nikšićaninom Branislavom Branom Mićunovićem (61), piše srpski “Alo”.

Kontakti dugogodišnjeg prvog srpskog policajca sa Mićunovićem, koji u medijima slovi za nezvaničnog kralja crnogorskog podzemlja, otkriveni su potpuno slučajno prisluškivanjem izvjesnog V. M. (60).

U izjavi za “Alo“, Milović je potvrdio da se sretao sa Mićunovićem, ali je naglasio da su ti kontaktu bili samo “službeni”.

“Tačno je da sam se sreo sa Mićunovićem. O tome sam obavijestio i nadležne u državi. Sa Mićunovićem sam se sreo samo jednom i to tada u Budvi. Netačno je da smo se viđali i u Bajinoj Bašti”, rekao je Milović.

Šef UKP-a MUP-a Srbije smijenjen je nakon što je tamošnji premijer Aleksandar Vučić javno naglasio da policijia godinama čuva Zvezdarca Dragoslava Kosmajca (61), koga je označio kao najvećeg narkodilera u regionu.

Nakon smjene, u javnosti su počeli da se pojavljuju podaci sa kim se sve Milović godinama sastajao, ali i spekulacije da je šurovao sa ljudima iz podzemlja i za to uzimao novac.

Bonus video: