Državljanin Srbije osumnjičen da je obio i opljačkao šest kuća u Baru

Inspektori sumnjaju da je N. V. provaljivao u kuće i krao novac, oružje, nakit, mobilne telefone i druge predmete
1 komentar(a)
Ažurirano: 01.08.2014. 18:10h

Policija je uhapsila državljanina Srbije N. V. (36) iz Aleksinca zbog šest teških krađa koje je počinio na teritoriji Opštine Bar.

Inspektori sumnjaju da je N. V. tokom jula na području Bara provaljivao u kuće i krao novac, oružje, nakit, mobilne telefone i druge predmete.

Sumnjiči se i za pokušaj teške krađe, takođe na području Bara. Dio predmeta koje je, navodno, ukrao pronađen je i uz potvrdu oduzet. N. V. je povratnik u vršenju krađa i u Nišu je zbog tih krivičnih djela, prema podacima iz policije, robijao 10 godina.

O svim događajima obaviješten je nadležni državni tužilac, koji je izvršio kvalifikaciju krivičnih djela. Od početka jula u Baru je zbog teških krađa uhapšeno troje došljaka. Početkom jula uhapšena je Alma Numanagić (31) iz Novog Pazara, koja je osumnjičena za sedam krađa na teritoriji Sutomora.

U krađe je, kako je saopšteno tada iz policije, išla sa malom djecom. Krajem prošlog mjeseca uhapšen je jedan od najozloglašenijih kradljivaca u Evropi Tutinac Haris Obić, iza kojeg je na stotine krađa u nekoliko evropskih zemalja.

Bonus video: