Incident sa šefom Upravnog suda: Stankoviću određen pritvor do osam dana

“Advokat okrivljenog je dostavio žalbu na određivanje pritvora, tako da se čeka izjašnjenje sudije..."
121 pregleda 0 komentar(a)
Branislav Radulović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Branislav Radulović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 30.07.2014. 15:19h

Zamjenica osnovnog državnog tuži oca na Cetinju, Sanja Radunović, podnijela je krivičnu prijavu protiv Cetinjanina Đoka Stankovića zbog ugrožavanja sigurnosti predsjednika Upravnog suda Branislava Radulovića.

Radunovićeva je “Vijestima” kazala da je sudija za istragu, prema njenom predlogu, Stankoviću odredio pritvor do osam dana.

“Advokat okrivljenog je dostavio žalbu na određivanje pritvora, tako da se čeka izjašnjenje sudije, da li će pritvor biti ukinut ili ne”, kazala je Radunovićeva.

Radulović je 25. jula prijavio policiji da je tog dana, oko 16 sati, napadnut i da mu je prijećeno. Prve policijske informacije da se incident dogodio u cetinjskom lokalu “357”, vlasnika Zoran Pajovića, u Bulevaru crnogorskih junaka, nijesu bile istinite. Nakon prikupljanih obavještenja, tužiteljka Radunović je saopštila da je utvrđeno da se svađa ipak dogodila u susjednom lokalu.

Pajović: Nisu bili kod mene

Vlasnik cetinjskog kafića "357", Zoran Pajović, negirao je da je u njegovom kafiću napadnut predsjednik Upravnog suda Branislav Radulović.

Pajović je, reagujući na tekst "Sudija prijavio napad u kafani" koji je objavljen 26. jula u "Vijestima", kazao da nijedan od aktera, koji je pomenut u tekstu, nije bio gost u njegovoj kafani.

"Vijesti" su, pozivajući se na informacije iz policije, objavile da je u tom kafiću Cetinjanin Đoko Stanković prijetio Raduloviću i napao ga.

Bonus video: