Irfan Čekić predvodi našu ekipu

Crnogorski stonoteniseri na II Evropskim univerzitetskim igrama u holandskom gradu, Roterdam
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.07.2014. 20:17h

U Roterdamu će se od sjutra do 8. avgusta održati II Evropske univerzitetske igre, na kojima će u 10 sportova (stoni tenis, odbojka, futsal, ragbi, košarka, badminton, rukomet, veslanje, fudbal i tenis) nastupiti oko 2.000 studenata iz 40 evropskih zemalja i sa više od 150 Univerziteta.

Našu zemlju predstavljaće stonoteniska ekipa Univerziteta Crne Gore, za koju će nastupati Vladimir Đukić, Irfan Čekić i Dušan Bulatović. Danas je održan žrijeb za ekipno takmičenje, u kojem će nastupiti 20 ekipa. One su na današnjem žrijebu podijeljene u četiri grupe. Žrijeb za takmičenje u singl i dubl konkurenciji održaće se 26. jula u 11 časova.

Današnjim žrijebom je odlučeno da naša ekipa bude u grupi A, sa domaćinom, Univerzitetom Utreht, Notingemom iz Velike Britanije, Ženevom (Švajcarska) i predstavnikom Češke, Univerzitetom Palacki. Sjutra je na programu prvi takmičarski dan, a raspored naše ekipe je sljedeći:

09:00 Univerzitet Crne Gore - Univerzitet Notingem

12:00 Univerzitet Ženeva – Univerzitet Crne Gore

15:30 Univerzitet Crne Gore – Univerzitet Palacki.

Narednog dana, naši će odigrati meč protiv domaćina, i nadamo se četvrtfinalni duel. Dan kasnije počinju takmičenja u singl i dubl konkurenciji.

Bonus video: