Nikšić: Rasvijetljene krađe auta, goriva, alata...

”L.L. se sumnjiči da je u maju ukrao vozilo marke ‘Peugeot’,-vlasništvo D.G. iz Nikšića"
0 komentar(a)
Nikšić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Nikšić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 23.07.2014. 11:24h

Nikšićka policija je rasvijetlila dvije teške krađe i četiri krađe i podnijela krivične prijave protiv V.L. (32), G.B. (29), L.L. (31), D.L. (42), J.Đ. (17), svi iz Nikšića, i M.R. (34) iz Podgorice.

V.L. i G.B. se sumnjiče da su počinili po jedno krivično djelo teška krađa, dok se ostalima stavlja na teret krađa. V. L. je osumnjičen da je u aprilu iz garaže D.T. iz Nikšića, ukrao više komada raznog alata, dok se G.B. sumnjiči da je u junu iz bazne stanice „Crnogorskog Telekoma “u mjestu Vučje ukrao oko 130 litara dizel goriva. Ukradeno gorivo je pronađeno i vraćeno oštećenoj strani.

”L.L. se sumnjiči da je u maju ukrao vozilo marke ‘Peugeot’,-vlasništvo D.G. iz Nikšića. Policijski službenici su radeći na rasvjetljavanju pomenutog krivičnog djela na jednom otpadu sekundarnih sirovina u Nikšiću pronašli djelove otuđenog vozila”, navodi se u saopštenju policije.

D.L. je osumnjičen da je u mjestu Miolje polje nakon otvaranja dvije telefonske šahte u kojima su smješteni telefonski kablovi iste isjekao u namjeri da ih ukrade. Policijski službenici su pronašli isječene kablove koji su izuzeti sa lica mjesta.

J.Đ. se sumnjiči da je u junu ukrao mobilni telefon, koji je policija pronašla i vratila oštećenom, dok je M.R. osumnjičen da je iz „Mil-popa” u dva navrata ukrao izvjesnu količinu kozmetičkih proizvoda. O svim događajima je pravovremeno obaviješteno nadležno državno tužilaštvo koje je izvršilo kvalifikaciju krivičnih djela.

Bonus video: