Oduzeta roba vrijedna oko 7.000 eura kod granice sa Srbijom

Osumnjičeni V.M. je lišen slobode i priveden zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Pljevljima
0 komentar(a)
oduzeta roba, Foto: Uprava policije
oduzeta roba, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 21.07.2014. 14:01h

Službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Odjeljenja granične bezbjednosti Pljevlja su, u blizini granice sa Srbijom, otkrili i oduzeli robu u vrijednosti od oko 7.000 eura.

Službenici OGB Pljevlja su 18. jula u mjestu Adrovići kontrolisali kombi vozilo, srbijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao V.M. (35) iz Aleksandrovca, državljanin Republike Srbije.

Policijski službenici su u kombi vozilu pronašli i oduzeli različitu vrstu robe – prehrambene proizvode, alkoholna pića i druge proizvode vrijednosti od oko 7.000 eura, koju je ovo lice prevozilo u, kako se sumnja, svrhu prodaje bez potrebne dokumentacije.

Lice, roba i vozilo su, radi preduzimanja daljih službenih radnji, predati službenicima Centra bezbjednosti Pljevlja, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Osumnjičeni V.M. je lišen slobode i istog dana priveden zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Pljevljima. Protiv njega je podnijeta krivična prijava, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Bonus video: