Nesvakidašnja pljačka u Podgorici: Razbojnik odbio da otme sitniš

“Rekla sam mu da nemam više bez metalni sitni novac i ponudila mu ga. Samo je kazao nešto u smislu da neće sitniš i istrčao iz kladionice”
472 pregleda 14 komentar(a)
Kladionica Volcano, Foto: Savo Prelević
Kladionica Volcano, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.07.2014. 08:17h

Nesvakidašnja pljačka dogodila se juče oko 16.25 časova u kladionici “Volcano” u Bloku pet - radnica u kladionici je naoružanog razbojnika nudila metalnim novcem, ali je ovaj odbio da uzme siću!

Ubrzo nakon pljačke policija je uhapsila državljanina Srbije Dragana Bulatovića (38), koji se sumnjiči za razbojništvo. Uhapšena je i Makedonka Klementina Marić, koja je razbojnika čekala u automobilu.

U kladionici se prije pljačke nalazila radnica S. S. (23) i muškarac, koji je planirao da popuni tiket.

“U kladionicu je ušao mršavi muškarac sa kačketom na glavi i naočarima. Čim je ušao izvadio je i repetirao pištolj. Uperio ga je ka mušteriji i kazao mu da se skloni”, kazala je sinoć “Vijestima” radnica S. S.

Djevojka je dodala da je razbojnik potom upao iza pulta.

“Prijeteći pištoljem vikao je: ’Vadi pare, vadi pare’. Prvo sam se izmakla od kase, a potom prišla i izvadila kovertu sa novcem. U njoj je bilo oko 80 eura”, rekla je radnica.

Ona je istakla da je u tim trenucima razbojnik zatražio još novca.

“Rekla sam mu da nemam više bez metalni sitni novac i ponudila mu ga. Samo je kazao nešto u smislu da neće sitniš i istrčao iz kladionice”, kazala je djevojka, koja je nakon pljačke prebrojala dio sitnog novca, a koji je ostao od pazara jer razbojnik nije htio da ukrade.

U tim trenucima dogodio se još jedan čudan splet događaja - muškarac, koji je nekoliko trenutaka ranije pokušao da uplati tiket, istrčao je za razbojnikom.

“Vratio se nakon nekoliko trenutaka i rekao policiji broj registarskih oznaka na automobilu razbojnika, a kojim je ovaj pobjegao. Policiji nije trebalo više od desetak minuta da ga uhapsi”, rekla je radnica.

Uz pomoć broja registracije automobila policija je uspjela da brzo uhapsi razbojnika, kod kojeg je prilikom hapšenja pronađeno oko 50 eura.

Osumnjičeni su sinoć zadržan u CB-u Podgorica.

Bonus video: