Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva

Lj.R. je, nakon intenzivne potrage, pronađen i uhapšen oko sat poslije ponoći u naselju Masline
58 pregleda 2 komentar(a)
Pucnjava u Zagoriču, Foto: Boris Pejović
Pucnjava u Zagoriču, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 18.07.2014. 14:57h

Crnogorska policija uhapsila je rano jutros Ljuba Radulovića (57) iz Podgorice, zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina Vuka Stijepovića

Policija sumnja da je Radulović u četvrtak oko 17 sati u ugostiteljskom objektu „Monte Laguna“, u podgoričkom naselju Zagorič nakon kraće rasprave pucao iz pištolja na Stijepovića i povrijedio ga u lijevu nogu.

Radulovć je nakon toga pobjegao, a povrijeđeni Stijepović je transportovan u Službu hitne medicinske pomoći u Podgorici, a potom je upućen u Urgentni blok Kliničkog centra gdje je konstatovano da je zadobio tri povrede od projektila vatrenog oružja.

"O događaju je obaviješten zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici. Na licu mjesta je izvršen uviđaj, a izuzeti predmeti i tragovi su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja", kaže se u saopštenju Uprave policije.

Radulović je, nakon intenzivne potrage, pronađen i uhapšen oko sat poslije ponoći u naselju Masline.

Osumnjičenom se krivičnom prijavom stavlja na teret i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On je danas, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu.

Bonus video: