U pucnjavi u Zagoriču ranjena jedna osoba

Nakon kraće pijanke, između njih je došlo do verbalnog sukoba, poslije čega je, kako sumnja policija, Radulović izvadio pištolj
265 pregleda 19 komentar(a)
Pucnjava u Zagoriču, Foto: Boris Pejović
Pucnjava u Zagoriču, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 18.07.2014. 13:31h

Podgoričanin Vuk Stijepović (40) ranjen je juče u pucnjavi koja se oko 17 sati desila u podgoričkom naselju Zagorič.

Policija sumnja da je na Stijepovića pucao Ljubo Radulović, koji ga je tom prilikom ranio u lijevu nogu.

Radulović je u bjekstvu i policija intenzivno traga za njim.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz policije, Stijepović i Radulović su neposredno prije pucnjave sjedjeli u maloj kafani “Monte laguna” vlasnika Nenada Bogojevića u Zagoriču.

Nakon kraće pijanke, između njih je došlo do verbalnog sukoba, poslije čega je, kako sumnja policija, Radulović izvadio pištolj i ispalio tri hica u pravcu Stijepovića, od kojih ga je jedan pogodio u lijevu natkoljenicu.

Prema informacijama koje su “Vijesti” dobile od mještana iz kafane je nastala bježanija.

“Prvo su istrčala dva muškarca, koji su prošli iza kafane, ka jednoj od komšijskih kuća. Nedugo iza njih naišao je ranjenik, hramljući, držeći se rukama za krvavu nogu”, rekla je mještanka, koja je željela ostati anonimna. Dodala je da je djecu kada je čula pucnje odmah utjerala u kuću.

“Kada sam vidjela krvavog srednjovječnog muškarca kako dolazi i ja sam utrčala u kuću, plašeći se da taj koji je pucao ne pojuri za njim da ga dokrajči”, rekla je mještanka.

Dodala je da je ranjenog čula kako traži vodu.

“Ranjenik se doteturao do praga kuće i legao i dalje se držeći za krvavu nogu. Nijesmo uspjeli da mu donesemo vodu, jer je u dvorište ušao ’golf 4’ tamne boje, podgoričkih registracija”, kazala je komšinica.

Istakla je da su ranjenika, koji je u tim trenucima bio u nesvijesti jer je izgubio puno krvi, trojica muškaraca ugurala u “golf”.

“Startovali su auto, i punim gasom vjerovatno pošli u bolnicu”, kazala je mještanka. Druga mještanka saopštila je “Vijestima” da nije prvi put da se u kafani “Monte laguna” dešavaju incidenti.

Bonus video: