Podgorica: Ženska banda opet u akciji

Slučaj nije prijavljen policiji, vjerovatno zbog straha zlostavljane djevojke, koja ih je izbezumljeno molila da je ne tuku
3360 pregleda 106 komentar(a)
Ažurirano: 17.07.2014. 10:20h

Grupa Podgoričanki, koja je u javnosti od ranije poznata kao takozvana ženska banda, posebno prepoznatljiva po batinanju drugih djevojaka, opet je u akciji. Udarce njihove nove žrtve ovjekovječile su kamerom jednog od mobilnih telefona, pišu Dnevne novine.

Portal CdM je danas objavio dva video zapisa koji posljednjih dana kruže privatnim onlajn mrežama.

Akterke snimka koji je dostavljen redakciji Dnevnih novina, kako su i same zabilježile kamerom mobilnog telefona, nijesu štedjele brutalnost prema djevojci koju su automobilom prethodno odvele u šumu, a onda joj besomučno zadavale udarce šakama i nogama po glavi i tijelu.

Upozoravamo da je snimak uznemirujuće sadržine.

Slučaj, kako pišu Dnevne novine, nije prijavljen policiji, vjerovatno zbog straha zlostavljane djevojke, koja ih je izbezumljeno molila da je ne tuku.

Nije tačno poznato kada je ovo nasilje snimljeno, ali više sagovornika Dnevnih novina, koji su bili u posjedu ovog snimka, tvrde da se sporni događaj desio nedavno.

Na tom snimku, "poznata” Podgoričanka koja se ranije "proslavila" prebijanjem i mučenjem drugih, zajedno sa drugaricama nogama i rukama tukla je djevojku koja o njima navodno nije imala pozitivno mišljenje.

Udaranje nogama i rukama traje nekoliko trenutaka, a za to vrijeme napadnuta djevojka ih moli da je puste i ne udaraju.

Na snimku se vidi i vozilo "reno" registarskih oznaka PG EU 445.

Privatnim mrežama kruži i klip od 2.53 minuta na kojem se ista predvodnica ove grupe pojavljuje u svojstvu organizatora "fer" tuče dvije devojke. Radnja ovog mini krimifilma odvija se na istoj lokaciji na kojoj je sniman i prvi klip, a pretpostavlja se i istog dana, jer su sve akterke u istoj garderobi kao i na prvom zapisu.

Galerija

Bonus video: