MVPEI: U nesreći u moskovskom metrou nije bilo državljana Crne Gore

Informaciju je dobila ambasada Crne Gore u Ruskoj Federaciji od Ministarstva za vanredne situacije i civilnu bezbjednost Rusije
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.07.2014. 08:13h

U nesreći u moskovskom metrou u kojoj je poginuo 21 putnik, a 162 je povrijeđeno, nema crnogorskih državljana, saopšteno je iz Ministarstva vanjiskih poslova i evropskih integracija.

Informaciju je kasno sinoć dobila ambasada Crne Gore u Ruskoj Federaciji od Ministarstva za vanredne situacije i civilnu bezbjednost Ruske Federacije.

U havariji koja se dogodila u moskovskom metropolitenu na stanici Slovenski bulevar, prema trenutnim zvaničnim informacijama Ministarstva za vanredne situacije i civilnu bezbjednost Ruske Federacije poginulo je 21, teže je povrijeđeno i hospitalizovano 162, a 1 150 ljudi je evakuisano iz metroa.

"Konačni spisak nastradalih se utvrđuje, a ambasada Crne Gore u Ruskoj Federaciji će nastaviti kontakte sa Ministarstvom za vanredne situacije i civilnu bezbjednost Ruske Federacije i konzularnim odjeljenjem ruskog ministarstva vanjskih poslova", navodi se u saopštenju Ministarstva vanjiskih poslova i evropskih integracija.

Galerija

Bonus video: