Podgorica: U saobraćajnoj nesreći tri osobe teže povrijeđene

Prema nezvaničnim informacijama, tri od pet povrijeđenih osoba teško je povrijeđeno, smješteni su na Odjeljenje intenzivne njege u KCCG i životno su ugroženi
111 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.07.2014. 23:21h

Pet osoba, od kojih su tri teško, povrijeđeno je sinoć oko 22.20 časova u udesu kod Ekonomskog fakulteta u centru Podgorice.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz policije, u udesu su učestvovali “audi” karavan, nikšićkih tablica, i “reno klio”.

Za upravljačem “audija” registarskih oznaka (NK BM 912) nalazio se Božidar Asanović, a saputnici su mu bili Sanja Ilić i Ivan Tomović.

U “reno kliu” nalazio se dr Miodrag Miško Đurović, predsjednik Skupštine Opštine Danilovgrada i bivši direktor Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), i njegova kćerka Milica Đurović.

Prema nezvaničnim informacijama, tri od pet povrijeđenih osoba teško je povrijeđeno, smješteni su na Odjeljenje intenzivne njege u KCCG i životno su ugroženi.

Očevici udesa tvrde da su prvo čuli jak udar.

"Bilo je užasno. Pravi horor. Semafor je pukao u komade i razletio se po ulici. Na asfaltu se našla i djevojka, koja je nepomično ležala. Nijesmo smjeli da je pomjerimo, bila je svjesna i jecala je, čini mi se da joj je bila povrijeđena kičma", rekao je "Vijestima" jedan od očevidaca.

Na lice mjesta vrlo ubrzo je došla ekipa Hitne pomoći, koja je povrijeđene prevozila jedno za drugim u Urgentni centar.

Policija je zatvorila saobraćaj i postavila zaštitne trake, dok je trajao uviđaj, dok se na lice mjesta okupilo na desetine građana.

O događaju je upoznat i tužilac, koji je sa vještakom saobraćajne struke izašao na lice mjesta.

Iz policije nijesu željeli da preciziraju ko je kriv za težak udes, a istraga je u toku.

Galerija

Bonus video: