Ovakav seks otkriva da mu je zaista stalo

Trudi se da napravi ugodnu atmosferu, a taj trud otkriva da seks sa vama nije usputna avantura, već nešto za šta želi da se potrudi
184 pregleda 5 komentar(a)
ljubav, seks, Foto: Shutterstock.com
ljubav, seks, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 14.07.2014. 19:57h

Seks sa novim partnerom uglavnom je u pravilu uzbudljiv, učestao, intenzivan. Ali kada se jedno drugom stvarno počnete sviđati i osjećati dublju emocionalnu povezanost, seks dolazi na jedan novi nivo, pruža drugačije emocionalno i fizičko zadovoljstvo.

I iako smo svi različiti i drugačije otkrivamo emocije, neki znakovi u seksu ipak upozoravaju da je frajer ozbiljnije zainteresovan i da se ne radi o običnoj prolaznoj avanturi.

Ljubi vas često i dugo

Poljupci su, smatraju neki, intimniji čak i od samog seksualnog čina. Kada vas muškarac ljubi, često dugo, nježno i pažljivo pokazuje da je stvarno zainteresovan. Poljupci, nježni dugački po cijelom tijelu, pokazuju da voli svaki dio vas i da želi da vam ugodi.

Posvećuje vam vrijeme

Ako nije sebičan ljubavnik, već ostavi vremena za predigru. Zainteresovan je da vas zaintrigira i uzbudi i vaše zadovoljstvo mu je jednako važno kao i njegovo, vjerovatno nije riječ o prolaznoj avanturi u kojoj traži samo svoje zadovoljstvo. To je muškarac koji se zaljubljuje.

Sa vama želi da iskusi nove stvari

Muškarac koga zanima šta vi volite i šta ne volite i tome je spreman da se prilagodi, pokazuje da je pažljiv ljubavnik kome je itekako stalo do vašeg zadovoljstva. Očigledno ste ga zaintrigirali i uzbudili i želi da i vi budete zadovoljni.

Opušten je s vama

Smije se i opušten je u krevetu s vama. Nastoji da vas impresionira i time pokazuje kako zbilja uživa u vašem društvu i želi da provodi vrijeme s vama.

Trudi se da stvori atmosferu

Trudi se da napravi ugodnu atmosferu, a taj trud otkriva da seks sa vama nije usputna avantura, već nešto za šta želi da se potrudi.

Da se radi o nečem ozbiljnijem, svakako će vam pokazati i ako zapamti nešto što ste mu rekli, pa vas iznenadi. Na primjer, ako pokaže neki romantičan gest, za koji ste mu već ranije otkrili da vam je posebno drag.

Ako pokazuje da želi da vas usreći emocionalno, mentalno i fizički i trudi se da vas impresionira i zavede, i to ne samo u seksu, već u svim svakodnevnim situacijama. Taj se muškarac vjerovatno već zaljubio i, ako se on pita, ne radi se o prolaznoj avanturi.

Bonus video: