Legendarni Kafu izbačen iz svlačionice Brazila

"Marin mi je rekao da ne želi nikoga sa strane u svlačionici. Rekao sam mu da ja nisam neko sa strane i da sam došao da momcima pružim neku vrstu utjehe. Na kraju sam gotovo izbačen iz svlačionice i ponizno sam je napustio", rekao je Kafu
75 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 09.07.2014. 12:36h

Predsjednik Fudbalskog saveza Brazila Žoze Marija Marin izbacio je bivšeg kapitena reprezentacije "karioka" Kafua iz svlačionice poslije teškog poraza od Njemačke u polufinalu Svjetskog prvenstva.

Kafu, koji je ima najviše nastupa za Brazil, poslije poraza od 7:1 od Njemačke je došao u svlačionicu da igračima pruži utjehu, ali nije mogao da se u njoj zadrži.

"Marin mi je rekao da ne želi nikoga sa strane u svlačionici. Rekao sam mu da ja nisam neko sa strane i da sam došao da momcima pružim neku vrstu utjehe. Na kraju sam gotovo izbačen iz svlačionice i ponizno sam je napustio", rekao je Kafu.

Nekadašnji fudbaler je za selekciju Brazila nastupio 142 puta, postigao je pet golova, a reprezentaciju je na Svjetskom prvenstvu 2002. godine kao kapiten predvodio do poslednjeg trofeja na mundijalima.

Bonus video: