“Prljavo krilo” Davida Zuazole večeras na Kotor Artu

Od 21 i 30 na Pjaci od kina nastupiće Hilari Čeplen kao klovn u predstavi “Život u njenom danu”...
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.07.2014. 08:31h

Predstava “Prljavo krilo” Lutkarskog pozorišta Davida Zuazole iz Santjaga u Čileu, biće izvedena večeras u 20 sati u okviru takmičarskog programa, na sceni Kulturnog centra u Kotoru.

Od 21 i 30 na Pjaci od kina nastupiće Hilari Čeplen kao klovn u predstavi “Život u njenom danu”. Predstava je dio takmičarskog programa, a Hilari Čeplen održala je radionicu za mlade profesionalne glumce “Fizička komedija za lutkara, glumca, klovna, igrača”.

U okviru pratećeg programa festivala Aktiv Teatar iz Kosovske Mitrovice će na Trgu od oružja od 19 i 30 izvesti predstavu “Kapetan Džon Piplfoks”, a na istom mjestu od 20 sati nastupiće JPU Radost iz Kotora i prijatelji sa programom “Radost je igrati i pjevati sa nama”.

Od 20 i 30 u Atrijumu Kulturnog centra biće predstavljena knjiga bajki za djecu i odrasle Nataše Šotre pod nazivom “Šećernu vunu?”, a od 21 sat u crkci Svetog Duha koncert će održati polaznici master seminara za violinu i violončelo.

U 21 i 30 na Ljetnjoj pozornici na tradicionalnim kineskim instrumentima sviraće polaznici Muzičke škole iz Ksijana u Kini, kotorskog grada pobratima.

Bonus video: