ODBOJKA

Nikoleta Perović u norveškom Stodu

"Imala sam još ponuda ali ova je po meni bila najbolja. Zadovoljna sam, sad mi preostaje da se dobro spremim za početak priprema koje su zakazane krajem avgusta", kaže Nikoleta Perović
68 pregleda 0 komentar(a)
Nikoleta Perović, Foto: Cev.lu
Nikoleta Perović, Foto: Cev.lu
Ažurirano: 05.07.2014. 22:27h

Nakon kapitenke Marije Milović, još jedna odbojkašica Luke Bar ide u inostranstvo - 19-godišnja korektorka Nikoleta Perović nova je članica prvaka Norveške Stod voleja (iz Stejnđera, grada u središnjem dijelu Norveške, morskoj luci na obali Trondhajmskog fjorda, velikog zaliva Sjevernog mora), sa kojim je crnogorska reprezentativka potpisala jednogodišnji ugovor.

"Imala sam još ponuda ali ova je po meni bila najbolja. Zadovoljna sam, sad mi preostaje da se dobro spremim za početak priprema koje su zakazane krajem avgusta", kaže za “Vijesti” Nikoleta Perović.

Stod volej je šampion Norveške u posljednje dvije sezone (bez poraza prošle), a u narednoj će, osim domaće scene, nastupati i u nordijskoj NEVZA ligi, u kojoj učestvuju šampioni skandinavskih zemalja, Norveške, Finske, Danske, Švedske, Farskih ostrva i Islanda, te u Čelendž kupu.

"Mnogo mi je bitno učešće u evrokupovima zbog napretka i dalje karijere. Trener ekipe je Brazilac, ima dosta strankinja u klubu. Ambicije su odbrana domaćih trofeja, pehara u NEVZA takmičenju i plasman u četvrtfinale Čelendž kupa", dodala je Perović.

Preporučujemo za Vas