Podgoričanin uhapšen zbog posjedovanja droge: Sumnja se da je htio da je prodaje

Oduzeta pakovanja su poslata na vještačenje u Forenzički centar
109 pregleda 2 komentar(a)
Skank, Foto: Uprava policije
Skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 04.07.2014. 17:57h

Podgorička policija uhapsila je N.N. (30) iz Podgorice i od njega oduzela 33 zamotuljka sa manjom količinom materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank.

Policajci su u četvrtak u podgoričkom naselju Masline kontrolisali N.N. kod kojeg je tom prilikom pronađen jedan zamotuljak koji je sadržao materiju za koju se sumnja da je skank.

Nakon toga, postupajući po Naredbi Sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, službenici Grupe za suzbijanje droge Podgorica su izvršili pretres strana i drugih prostorija u Podgorici koje koristi N.N.

"Pretresom su pronađena i oduzeta još 32 zamotuljka od aluminijumske folije koja su takođe sadržala materiju za koju se sumnja da je skank", kaže se u saopštenju Uprave policije.

Navodi se da kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je N.N. namjeravao da pomenuta pakovanja sa drogom stavi u dalji promet, u čemu je ga je spriječila policija.

Oduzeta pakovanja su poslata na vještačenje u Forenzički centar gdje će se nakon detaljnih analiza utvrditi svojstva i precizna količina pronađene opojne droge.

Nakon hapšenja, N.N. je uz krivičnu prijavu priveden Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnostzbog zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video: