Maloljetnici pravili incidente na bazenima SC "Morača"

Policiji je saopšteno da je jedna grupa maloljetnika fizički nasrnula na zaposlene na bazenu, poslije čega su pobjegli u nepoznatom pravcu
52 pregleda 9 komentar(a)
Bazen Podgorica, Foto: Vesko Belojević
Bazen Podgorica, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 04.07.2014. 09:06h

Dva nevezana incidenta u kojim su vinovnici bili maloljetnici dogodila su se prekjuče oko 18 časova na bazenima Sportskog centra “Morača”.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz policije, grupa maloljetnika od 16 do 17 godina je preskočila ogradu bazena.

Mladići su nakon toga, uprkos upozorenjima službenika obezbjeđenja, upali u bazen da se kupaju. Ubrzo je, prema istim informacijama, na lice mjesta po prijavi stigla policija.

I pored toga, maloljetnici su odbijali da izađu iz bazena, da bi nakon ubjeđivanja policajaca poslušali njihove naredbe.

Nedugo nakon tog događaja, operativni centar podgoričke policije dobio je novu prijavu od radnika sa bazena Sportskog centra “Morača”.

Policiji je saopšteno da je druga grupa maloljetnika fizički nasrnula na zaposlene na bazenu, poslije čega su pobjegli u nepoznatom pravcu.

Direktor JP “Sportski objekti” Vojislav Marković nije želio za “Vijesti” da komentariše incident.

"Sve što je trebalo da se kaže, saopšteno je organima reda i sve je u proceduri u okviru zakona”, rekao je Marković.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, oba događaja zabilježena su na snimcima bezbjednosnih kamera, koje se nalaze na objektima pored bazena.

Bonus video: