U Nikšiću ubijena žena, uhapšen osumnjičeni

Beživotno tjelo Šekarić, sa ustrijelnom ranom u predjelu grudi, pronađeno u kući u Ulici Sima Šobajića
527 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 04.07.2014. 20:23h

Nikšićka policija uhapsila je Branka Đurovića (61) zbog sumnje da je u tom gradu u 23.30, iz vatrenog oružja ubio Tanju Šekarić (56).

Iz Uprave policije "Vijestima" je saopšteno da je beživotno tijelo Šekarić, sa ustrijelnom ranom u predjelu grudi, pronađeno u kući u Ulici Sima Šobajića.

Đurović i Šekarić su živjeli zajedno.

"Osnovano se sumnja da je B.Đ. 3. jula počinio krivično djelo na način što je u svom stanu u Nikšiću, u kojem je živjela i T.Š, u njenom pravcu iz vatrenog oružja – revolvera iz neposredne blizine ispalio pet hitaca koji su je pogodili i od kojih je preminula. O događaju je obaviješten zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici, koji je rukovodio uviđajem. Tokom uviđaja pronađen je revolver "CZ" model 83 magnum 357 koji je, kako se sumnja, korišćen prilikom izvršenja krivičnog djela. Osumnjičeni B.Đ. je takođe zatečen na licu mjesta", saopšteno je iz Uprave policije.

Revolver, čaure i ostali predmeti i tragovi su izuzeti i upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Osumnjičeni B.Đ. će danas, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo na podmukao način.

Galerija

Bonus video: