Mlađi Kosmajac pušten iz zatvora, obećao da će napustiti Crnu Goru

Hercegnovska policija u nedjelju 22. juna uhapsila je Lazara Kosmajca zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru
0 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Arhiva "Vijesti"
Herceg Novi, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 03.07.2014. 07:08h

Beograđanin Lazar Kosmajac (24), koji je uhapšen prije desetak dana nakon što je pobjegao saobraćajnij policiji, pušten je juče ujutru iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu (ZIKS).

Lazar Kosmajac, sin Dragoslava Kosmajca koga je premijer Srbije Aleksandar Vučić označio kao jednog od najvećih narkodilera, iz zatvora je sproveden do inspektora za strance, na informativni razgovor.

Prema nezvaničnim podacima “Vijesti” iz policije, mlađi Kosmajac je kazao inspektoru da nema namjeru da ostaje u Crnoj Gori, da će uzeti stvari iz kuće u Herceg Novom i da će napustiti granicu Crne Gore u toku dana.

Hercegnovska policija u nedjelju 22. juna uhapsila je Lazara Kosmajca zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Prema informacijama “Vijesti”, on je bio suvozač u “mercedesu S 500”, koji je vozio Žabljačanin M. V.

Saobraćajna policija je zaustavila automobil radi kontrole, a kada je M. V. izašao iz vozila, Kosmajac se prebacio se na vozačevo mjesto, startovao automobil i pobjegao.

Uhapšen je u Tivtu, kada je taksijem pokušao da pobjegne policiji.

Zbog toga je osuđen na kaznu zatvora od deset dana i sproveden u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu.

Iz policije je juče “Vijestima” saopšteno da za njegovim ocem Dragoslavom nije raspisana međunarodna potjernica.

Bonus video: