Doktor vozi još dvije sezone

Ikona motociklističkog sporta, Rosi produžio je ugovor sa Jamahom, pa će u Moto GP šampionatu nastupati još dvije godine
1 komentar(a)
Valentino Rosi, Foto: S1.zetaboards.com
Valentino Rosi, Foto: S1.zetaboards.com
Ažurirano: 02.07.2014. 18:42h

Ikona motociklističkog sporta, Italijan Valentino Rosi produžio je ugovor sa Jamahom, pa će u Moto GP šampionatu nastupati još dvije godine.

Popularni Doktor je za Autosport potvrdio da pregovara sa Jamahom još 25. juna, ali danas je dogovorio detalje novog dvogodišnejg ugovora, pa će zaljubljenici u motociklizam uživati u njegovom umijeću do kraja sezone 2016. godine.

"Srećan sam da mogu da objavim nastavak saradnje sa Jamahom, u čijem ću timu nastupati u Moto GP šampinatu do kraja sezone 2016. godine. Ponosan sam što ću i dalje biti dio tima, jer sa većinom ljudi u timu sam proveo skoro cijelu karijeru. Volim da radim sa njima i novi ugovor je učinio da se osjećam srećno i dodatno motivisan. Drago mi je što ću nastaviti da vozim YZR-M1, koji je moja ljubav prethodnih godina i biće i u naredne dvije", kazao je 35-godišnji superstar.

Potpis novog ugovora sa sedmostrukim svjetskim šampionom u najprestižnijopj klasi, potvrdili su i na zvaničnom sajtu tima Jamahe.

"Hvala svima u Jamahi, a ja ću dati maksimum kako bi tim nastavio sa uspjesima", zaključio je Rosi.

Bonus video: