U Srbiji uhapšen Semir Hot

Hot se potražuje na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Rožajama, radi izvršenja pravosnažne presude Višeg suda u Bijelom Polju
205 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.07.2014. 15:45h

Postupajući po međunarodnoj potjernici raspisanoj od strane NCB Interpol Podgorica, 27. juna 2014. godine, u Srbiji je uhapšen Semir Hot (24) rođen u Rožajama.

Hot se, kako je saopšteno iz Uprave policije, potražuje na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Rožajama, radi izvršenja pravosnažne presude Višeg suda u Bijelom Polju, kojom je osuđen na kaznu zatvora zbog krivičnog djela teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Iz policije je saopšteno da je na graničnom prelazu Kula, na ulazu u Crnu Goru, uhapšen kosovski državljanin L.H. (52) za kojim je raspisana međunarodna potjernica od strane NCB Interpol Beograd.

"L.H. se potražuje na zahtjev nadležnih organa Republike Srbije radi obezbjeđivanja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi zbog krivičnih djela ubistvo u pokušaju i ubistvo iz nehata iz KZ Republike Srbije", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: