Kakve su vaše seksualne fantazije?

Prema nekoliko istraživanja ovo je 10 nejčešćih seksualnih fantazija. Je li se među njima našla i neka vaša?
122 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 01.07.2014. 19:30h

Seks u troje

Vrlo česta fantazija, ali vrlo teško ostvariva u stvarnosti. Prema jednom istraživanju 'menage a trois' najčešće praktikuju Francuzi. Čak 20 odsto njih učestvovalo je bar jednom u takvom odnosu.

Egzibicionizam

Među najčešćim fantazijama našla se i ona u kojoj seksualni čin dvije osobe posmatra treća osoba. U to se računa i snimanje kamerom ili fotoaparatom kao i ostavljanje razmaknutih zavjesa na prozoru spavaće sobe.

Seks sa šefom

Fantaziju koju češće imaju muškarci nego žene pa čak i kad im šefica i nije neki 'komad'. Neki o tome maštaju zbog zamjene moći koju bi u tom trenu imali nad šeficom, a neki zbog potencijalno veće plate ili napredovanja.

Seks sa profesorom

Slično kao i seks sa šefom - nevaljala učenica ili učenik koji mora da ostane poslije nastave da bi ga profesor ili profesorica 'doveli u red'.

Dominacija

Bičevi, lisice, povezi za oči, strog ton te čitav niz sličnih sredstava za postizanje uzbuđenja mnogima su među omiljenim fantazijama. Budući da u ovakvim igricama atmosfera može da se itekako zakuva, ne zaboravite da unaprijed dogovorite spasonosnu riječ kojom prekidate igru.

Poniznost

Iako je dominacija vrlo privlačna, submisivnost može da bude još privlačnija. Zavezani i prepušteni na milost i nemilost partnera - takva situacija samo dodatno pojačava vaša čula.

Voajerizam

I dok neki vole da ih neko gleda tokom seksa, drugi ipak preferiraju da budu ti koji će gledati. Ukoliko vam to zvuči previše perverzno ili možda bolesno samo imajte na umu da je i gledanje pornića neka vrsta voajerizma.

Seks sa potpunim neznancem

Iako se mnogi ipak premišljaju oko upuštanja u seksualne odnose sa neznancima čisto ih higijenskih ili zdravstvenih razloga, mnogi će tu fantaziju ostvariti putem nekog 'role playa' u kojem će se s partnerom pretvarati kao da se vide po prvi put u životu.

Seks na javnom mjestu

Jedno je istraživanje pokazalo da čak 64 odsto žena mašta o seksu na bilo kojem mjestu van kuće ili stana. Među popularniji mjestima su plaže, šume, hodnici zgrada, hauba automobila, wc u kafiću...

Seks sa dozom nasilja

Čak 40 odsto žena mašta o seksu koji je posljedica neke vrste prisile. To, svakako, ne znači da tajno priželjkuju silovanje na ulici već da određena doza grubosti ponekad može da dovede do vrlo intenzivnih orgazama.

Bonus video: