Maloljetnik osumnjičen za dvije krađe

Sumnja se da je A.A, u noći između 30. juna i 1. jula, iz stana M.H u Podgorici ukrao dva novčanika sa novcem i ličnim dokumentima i fotoaparat.
54 pregleda 0 komentar(a)
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 01.07.2014. 15:14h

Podgorička policija uhapsila je A.A. (17) iz tog grada, zbog sumnje da je iz dva stana ukrao vrijedne predmete, saopšteno je iz Uprave policije.

Sumnja se da je A.A, u noći između 30. juna i 1. jula, iz stana M.H, koji se nalazi u ulici Kralja Nikole u Podgorici, ukrao dva novčanika sa novcem i ličnim dokumentima i fotoaparat.

“A.A. je, sumnja se, sa otuđenim predmetima pobjegao, ali su ga policajci ubrzo uhapsili i tom prilikom pronašli kod njega ukradene predmete koji su uz potvrdu oduzeti i vraćeni vlasniku”, kaže se u saopštenju policije.

A.A. se, kako se sumnja, u noći između 27. i 28. juna, popeo na prvi sprat stana S.K, koji se nalazi u ulici Blaža Jovanovića, preko balkona ušao u sobu i ukrao lap- top i nakit, nakon čega je pobjegao.

“A.A. je rano jutros uhapšen, nakon čega je uz izvještaj, predat zamjeniku Osnovnog državnog tužioca za maloljetnike u Podgorici na dalju nadležnost”, navodi se u saopštenju.

O događajima je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

Bonus video: