Skolari: Moraćemo da se poboljšamo ako hoćemo do trofeja

“Moraćemo da pokušamo manje da griješimo, sreća nas više neće gledati”, rekao je Skolari dan poslije prolaska u četvrtfinale Mundijala
69 pregleda 3 komentar(a)
Luiz Felipe Skolari, Foto: Reuters
Luiz Felipe Skolari, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.06.2014. 19:08h

Selektor fudbalera Brazila Luis Felipe Skolari rekao je danas da će njegova ekipa morati da se poboljša ako želi da osvoji Svjetsko prvenstvo čiji je domaćin.

“Moraćemo da pogledamo zašto nismo bili bolji protiv Čilea. Svaka utakmica od sada biće sve teža i teža. Imamo dobar tim, ali nismo ni bolji bolji ni gori od ostalih na šampionatu”.

“Moraćemo da pokušamo manje da griješimo, sreća nas više neće gledati”, rekao je Skolari dan poslije prolaska u četvrtfinale Mundijala.

Brazil je u odličnoj utakmici u subotu prošao Čile poslije penala i tako izbjegao eliminaciju već u prvoj eliminacionoj rundi.

Reprezentativci selekcije domaćina dan nakon pobjede nisu krili olakšanje zbog toga, ali su istakli da već razmišljaju o susretu sa Kolumbijom u četvrtfinalu.

“Ako ne iskoristite mogućnost koju imate, možete da skupo platite tu cijenu. Mi smo umalo platili. Ako ne date gol kada možete, onda ste u velikom problemu i izloženi velikom riziku”, kazao je selektor.

Brazil će se sastati sa Kolumbijom u petak u 22.00 u Fortalezi.

“Znamo da još ništa nismo osvojili, ali mislim da nam pobjede u ovakvim susretima daju dodatnu snagu za sljedeće faze šampionata”, rekao je Žulio Sezar.

Brazil u susretu sa Kolumbijom neće moći da računa na vezistu Luisa Gustava, koji je ima parne kartone.

Bonus video: