Anisa Petrela proglašena za najljepšu Albanku

Priznanje i lentu za prvu pratilju dobila je Kristi Pejo, dok je treće mjesto po ljepoti osvojila Sara Imeri
56 komentar(a)
Ažurirano: 28.06.2014. 07:35h

Pod zidinama dva i po milenijuma starog ulcinjskog grada, sinoć se održao izbor za najljepšu djevojku Albanije, a manifestacija je prema riječima velikog broja prisutnih bila pravi spektakl.

Čuveni albanski producent i realizator ove manifestacije Petri Božo izjavio je da je ovaj izbor, inače 16 po redu, bio jedan od najljepših izbora za mis Albanije, ali i veoma dobro organizovan događaj.

Da sve protekne u najboljem redu i da izbor za najljepšu djevojku Albanije bude na nivou svjetskih takmičenja u ljepoti, pobrinuo i poznati italijanski majstor rasvjete Franko Ferara. Žiri je imao zaista težak zadatak, koji je podrazumijevao proglašenje najljepše djevojke u konkurenciji od tridesetdvije ljepotice, od kojih su dvije bile iz Ulcinja. Lentu i krunu na kraju večeri, osvojila je Anisa Petrela, koja ima devetnaest godina.

Priznanje i lentu za prvu pratilju dobila je Kristi Pejo, dok je treće mjesto po ljepoti osvojila Sara Imeri.

Predsjednik opštine Ulcinj Fatmir Đeka neposredno prije početka manifestacije, kazao je da je održavanje izbora za mis Albanije potvrdila da je Ulcinj dobar domaćin.

Mislim da je to bio pravi potez pred sezonu koja se zahuktava”, pojasnio je on.

Tokom cijele večeri veliki broj albanskih televizija i drugih medija pratio je događaj, a građani Albanije mogli su da prate direktan prenos iz Ulcinja.

Bonus video: