Kolašin: Bejzbol palicama oštetili petnaestak automobila

Slično se desilo i u decembru, kada je, kako su tada rekli u policiji, tročlana grupa maskiranih momaka sa bejzbol palicama uništila tri automobila
99 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 27.06.2014. 14:13h

Za sada nepoznate osobe u noći između četvrtka i petka polomili su vjetrobranska stakla na petnaestak automobila u najužem centru Kolašina.

Vozila koja su oštećena bila su na parkinzima ispred Opštine, Osnovnog suda i “profesorske” zgrade".

Prema nezvaničnim informacijama iz kolašinske policije, na svim vozilima oštećene su “šoferšajbne”.

“Prema operativnim podacima to je učinila grupa momaka sat poslije ponoći. Stakla su lomljena, najvjerovatnije, bejzbol palicama. Vandalizam su zabilježile kamere za video nadzor, a snimci se trenutno analiziraju. Najvjerovatnije je riječ o grupi obijesnih momaka, koji su nasumično lomili stakla na automobilima pored kojih su prolazili", rekli su "Vijestima" u policiji.

Dragić Šćepanović, koji živi pored zgrade Osnovnog suda, kaže da su mu kola tokom noći parkirana na ulici na samom ulazu u njegovo dvorište.

„Oko osam sati ujutru sam izašao i imao sam šta da vidim. Nijesam prijavaljivao policiji, jer su oni već bili na terenu pošto su i druga brojna vozila oštećena pa su pravili zapisnike. Tik do mojih kola bilo je parkirano još dvoje. Nadam se da će ovog puta policija biti efikasna u otkrivanju počinilaca", rekao je on, podsjećajući da to nije prvi put da huligani uništavaju imovinu građana.

Stanari “profesorske” zgrade, na čijem je parkingu oštećeno sedam vozila, kažu da nijesu čuli ništa tokom noći. Oni su apelovali na policiju da što prije otkriju počinioce i "konačno zaštite imovinu Kolašinca od divljanja vandala”.

Slično se desilo i u decembru prošle godine, kada je, kako su tada rekli u policiji, tročlana grupa maskiranih momaka sa bejzbol palicama uništila tri automobila. Velika materijalna šteta tada je napravljena na kolima Gorana Vlahovića, parkiranim u samom cenrtru grada, Danijele Vukićević i Voja Bulatovića u Smajlagića Polju. Policija još nije otkrila ko je to učinio.

Galerija

Bonus video: