Mladi PzP: Pejović je uvrijedio sve dame u Crnoj Gori

Vlasnik KAP-a Veselin Pejović rekao je danas da će Medojevića pljuvati i šamarati kad god ga vidi, jer širi laži o njemu
93 pregleda 6 komentar(a)
Pokret za promjene, Foto: Arhiva "Vijesti"
Pokret za promjene, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 25.06.2014. 15:34h

"Najnovije prijetnje nikšićkog kvazi biznismena Veselina Pejovića nakon današnjeg suđenja upućene lideru Pokreta za promjene, Nebojši Medojeviću, samo su još jedan pokazatelj njegovih bestidnih i licemjernih uličarskih manira koje potvrđuju da on zapravo nije nikakav biznismen, već jedan najobičniji poslušnik prvog čovjeka Vlade i njegovih kriminalnih partnera", navodi se u reagovanju Mreže mladih PzP.

Vlasnik KAP-a Veselin Pejović rekao je danas da će Medojevića pljuvati i šamarati kad god ga vidi, jer širi laži o njemu.

"Radnik po zanimanju, srednjeg imovnog stanja, kako je sebe opisao Pejović, koji je uspio da da 28 miliona eura za KAP, taj dobri i pošteni strateški investitor nakon kog će nam samo sve procvjetati, eto taj kulturni čovjek koji je javno na suđenju rekao da je ošamario čovjeka kao ‘što se šamaraju žene i đeca’... eto to je čovjek koji kao takav predstavlja golo lice ovog propalog režima", navodi se u saopštenju Mreže mladih PzP.

Pejović: Pljunuo sam i ošamario Medojevića kao što se šamaraju žena i dijete >>>

Mladi PzP su poručili Pejoviću da neće dozvoliti nikakve prijetnje, a kamoli dalje fizičke nasrtaje na bilo koga, posebno ne na Nebojšu Medojevića.

"Kao jedna stranka koja želi da vidi Crnu Goru u društvu demokratskih društava ne možemo da samo mirno sjedimo i posmatramo ove osione kabadahije da dijele pravdu po našoj zemlji kako oni hoće. A gledajući i prošlost ovog navodnog investitora, nije mu ni pametno da se poziva na običajno pravo, za koje mu je zeleno svijetlo dao, onaj iza čijeg kapitala i sam Pejović stoji".

Mladi PzP navode da "Pejović danas nije prijetio samo lideru PzP, već je brutalno uvrijedio i sve dame u Crnoj Gori, navodeći da „šamar možete da opalite samo ženi“ jer se po Pejoviću, "šamarčine lupaju samo običnim ženturačama".

"Ovakve izjave Vladinih strateških partnera i DPS-ovih uglednih biznismena zaslužuju reakcije i ostalih institucija i nevladinih organizacija, jer, Pejović, a i njemu slični, vjerovatno ne znaju šta su žene vjekovima predstavljale u Crnoj Gori".

Bonus video: